Skullcandy Sesh Evo TW Zwart review

Skullcandy Sesh Evo TW Zwart review

Als je tijdens het sporten graag naar muziek luistert vanaf je geluidsdrager of smartphone, is de kans groot dat Skullcandy een merk is waar je al bekend mee bent. Deze producent is namelijk gespecialiseerd in het produceren van geluidsdragers die, omdat ze bestand zijn tegen water, perfect zijn om te dragen tijdens diverse sportieve activiteiten. Maar ook voor de reguliere luisteraar heeft deze producent een hoop te bieden. Is de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart een aankoop waard?

Skullcandy Sesh Evo TW Zwart overzicht

Naast het sportieve uiterlijk van deze oortjes zal je meteen opvallen dat de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart geheel draadloos is. Draden die in de knoop raken behoren voor altijd tot het verleden. De kwaliteit van het geluid is goed, en het ergonomische design zit comfortabel. Deze oortjes zijn bestand tegen vocht, dus zweet zal je dopjes niet kunnen beschadigen.

In de doos

  • Skullcandy Sesh Evo TW Zwart
  • Handleiding
  • Oordopjes in 3 verschillende maten
  • USB C Kabel

Installatie van de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart

Ten eerste zul je de Skullcandy Sesh Evo TW oordopjes op moeten laden voordat je hiervan gebruik kunt maken. Je kunt deze volledig opladen, waarna de accu zo’n 5 tot 6 uur mee kan gaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om snel te laden in het geval dat je haast hebt. 10 minuten laden is gelijk aan 2 uur aan één stuk luisterplezier. Doordat dit een draadloze variant is, zul je Bluetooth moeten gebruiken om verbinding te maken met je smartphone.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 61 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart

Bluetooth is essentieel, want dit heb je nodig om een connectie te maken tussen de oortjes en je geluidsdrager naar keuze. In de oorschelp zit een afstandsbediening ingebouwd. Deze is echter ietwat gelimiteerd en kan alleen gebruikt worden om de volume van je muziek eenvoudig aan te passen.

Onderhoud van de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart

Als je wel eens eerder draadloze oortjes in het bezit hebt gehad, dan weet je dat deze weinig tijd in beslag nemen qua onderhoud. Ook aan de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart zul je weinig onderhoud hoeven uit te voeren. Het belangrijkste wat je kunt doen is het reinigen van de dopjes zelf. Je oren produceren nu eenmaal oorsmeer, en dit kan op de oortjes terecht komen. De oortjes schoonmaken is een kwestie van hygiëne.

Voordelen van de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart

Alhoewel de oordopjes van Skullcandy niet beschikt over hi-res audio, is de geluidskwaliteit desalniettemin goed. Het ergonomische design zorgt ervoor dat het fijn is om deze oortjes te dragen. Bovendien worden er dopjes in meerdere maten meegeleverd, zodat je zelf kunt bepalen wat je het fijnst vindt zitten. Zowel een microfoon als een afstandsbediening zitten in de oorschelp ingebouwd. Door de waterbestendigheid zijn deze oordopjes ideaal voor tijdens het sporten.

Nadelen van de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart

Moderne dopjes zoals de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart kunnen eigenlijk niet meer zonder hun eigen app. Dergelijke apps maken het eenvoudiger dan ooit om oortjes geheel aan te passen op jouw wensen. Mocht je zwart een saaie kleur vinden, dan kun je ook nog kiezen voor de rode, blauwe of groene uitgave van de Skullcandy Sesh Evo TW.

Conclusie

Skullcandy is niet alleen ideaal voor sporters, maar voor diverse muziekliefhebbers zijn deze oortjes een aanrader. De audiokwaliteit van de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart is prima, en de Bluetooth connectie is altijd goed. Zo heb je geen last van muziek die moet bufferen of geluid en beeld dat niet synchroon is. De accu gaat lang mee en ook snel laden is een mogelijkheid. Al met al is de Skullcandy Sesh Evo TW Zwart een prima alternatief uit het middensegment. Wij snappen dan ook wel dat Skullcandy een steeds populairder merk is onder Nederlandse consumenten. Ook deze oortjes zijn een aanrader.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bladblazers vergelijken

De beste heggenschaar kopen

WatchDutch MD vondstentas