JBL T115BT Koraal oordopjes

JBL T115BT Koraal

JBL is één van de bekendere merken op het gebied van oordopjes. Naamsbekendheid scheelt een hoop voor een producent. Consumenten zijn nu eenmaal geneigd om te kiezen voor merken waar ze bekend mee zijn. Bovendien heeft JBL als groot voordeel dat het beschikt over een ruim aanbod. Wat voor soort oordopjes je ook zoekt, de kans is groot dat je bij deze Amerikaanse producent slaag. Misschien zijn de JBL T115B Koraal oortjes wel iets voor jou.

JBL T115BT Koraal overzicht

Wat de JBL T115B Koraal oordopjes meteen laat in het oog doet springen is de opvallende kleur. JBL heeft deze kleur koraal genoemd. Het is voornamelijk rood met een aantal zalmroze invloeden. Dit zijn draadloze oortjes die in ear gedragen worden. Omdat dit model niet bestand is tegen water, wordt afgeraden deze dopjes te gebruiken tijdens het sporten.

In de doos

  • JBL T115B Koraal
  • Handleiding
  • Micro USB kabel
  • Oordopjes in meerdere maten

Installatie van de JBL T115BT Koraal

In de doos bevinden zich onder meer dopjes in diverse maten. Het is een goed idee om te kijken welke maat het beste bij je oren past, zodat je de JBL oordopjes zo comfortabel mogelijk kunt dragen. Check ook altijd of de accu nog vol is. Als deze leeg is, kun je deze opladen middels de meegeleverde micro USB kabel. Dit is een draadloos model, dus je zult aan de hand van Bluetooth verbinding moeten maken met je toestel naar keuze. Dankzij multipoint pairing is het mogelijk om met twee apparaten tegelijk verbonden te zijn.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: rood
  • Gewicht: 19,02 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de JBL T115BT Koraal

De JBL T115B Koraal oortjes zijn niet geheel draadloos, want er is een nekband aanwezig. Hierin zit een afstandsbediening geïntegreerd aan de hand waarvan je de muziek kunt aansturen. Ook is er een microfoon ingebouwd. Deze kun je gebruiken om handsfree te bellen. Volledig opgeladen gaan de JBL T115B Koraal oortjes 8 uur mee.

Onderhoud van de JBL T115BT Koraal

Oordopjes met accu zoals de JBL T115B Koraal oortjes dien je niet te vaak op te laden. Natuurlijk mag je ze opladen als het nodig is, maar als de dopjes nog 50% vol zijn is het onnodig om deze aan te vullen tot 100%. Doe je dit te vaak, dan zal de accuduur hieronder lijden. Maak ook geregeld de dopjes schoon.

Voordelen van de JBL T115BT Koraal

Voor vele mensen zal de lage prijs van de JBL T115B Koraal oortjes de reden zijn om voor dit model te kiezen. Daarnaast is de unieke kleur een groot pluspunt van deze variant. De bas is nadrukkelijk aanwezig dankzij de JBL Pure Bass Sound technologie. Je kunt via Bluetooth de oortjes met twee afspeelapparaten tegelijk verbinden. De accu gaat 8 uur mee en je kunt deze oordopjes snel laden.

Nadelen van de JBL T115BT Koraal

Ten eerste is het jammer dat de JBL T115B Koraal oortjes niet bestand zijn tegen water. Je kunt deze dus niet gebruiken tijdens het sporten. Ook is de geluidskwaliteit niets bijzonders. Ook binnen deze prijsklasse zijn er betere alternatieven op dit vlak te vinden. Daarnaast is er een nekband aanwezig. De één vindt dit fijn, de ander vindt dit niks.

Conclusie

Als je op zoek bent naar oordopjes tegen een lage prijs en je jezelf niet al te druk maakt over de geluidskwaliteit, zijn de JBL T115B Koraal oordopjes een prima alternatief voor jou. Ben je op zoek naar dopjes met een goede verhouding tussen prijs en geluidskwaliteit, dan kun je beter voor een andere variant kiezen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bladblazers vergelijken

De beste heggenschaar kopen

WatchDutch MD vondstentas