Huawei FreeBuds 3 Rood oordopjes

Huawei FreeBuds 3 Rood

Op het gebied van smartphones zijn er vele merken, en Huawei is er hier één van. Deze Chinese producent staat bekend om zijn mobiele telefoons van een hoge kwaliteit. Het is dus goed mogelijk dat jij er één in het bezit hebt. Ben je op zoek naar geschikte oordopjes voor deze smartphone en naar de beste earbuds die je kunt kopen? In dat geval kun je de Huawei FreeBuds 3 Rood oortjes eens proberen. Deze zijn speciaal gemaakt voor smartphones van dit merk.

Huawei FreeBuds 3 Rood

De Huawei FreeBuds 3 Rood oortjes springen gelijk in het oog door de mooie rode kleur. Maar deze dopjes hebben je nog veel meer te bieden dan alleen maar een aangename kleur. Deze oordopjes zijn op maat gemaakt voor alle toestellen van Huawei. Je hoeft ze alleen maar in de buurt te houden en deze dopjes maken automatisch verbinding met je toestel. Bovendien is dit model bestand tegen water. Of je nu gaat sporten of een wandeling gaat maken in de regen, je kunt gewoon muziek blijven luisteren.

In de doos

  • Huawei FreeBuds 3 Rood
  • Handleiding
  • USB C kabel
  • Oplaadcase

Installatie van de Huawei FreeBuds 3 Rood

Verbinding maken met Bluetooth is eenvoudiger dan ooit als je de Huawei FreeBuds 3 Rood oortjes gebruikt voor een Huawei smartphone. Wat een gemak! Wel dien je te beschikken over een volle accu voordat je gebruik kunt maken van deze variant. Opladen kan op twee manieren: middels een USB C kabel of in de oplaadcase. De capaciteit van de accu is 4 uur, maar de oplaadcase kan de accu voor maar liefst 20 uur aanvullen.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: rood
  • Gewicht: 54 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Huawei FreeBuds 3 Rood

Verbinding maken via Bluetooth is dus een fluitje van een cent. Daarnaast vind je op de oorschelpen van de Huawei FreeBuds 3 Rood oortjes een afstandsbediening. Hiermee kun je de muziek aansturen, zoals bijvoorbeeld een ander nummer kiezen of een liedje op pauze zetten. Daarnaast kun je handsfree bellen met je oortjes in middels de ingebouwde microfoon.

Onderhoud van de Huawei FreeBuds 3 Rood

Doordat een oplaadcase wordt meegeleverd, heb je altijd een plek waar je de Huawei FreeBuds 3 Rood oortjes veilig kunt opbergen. Het is daarnaast aan te raden om de dopjes zelf van tijd tot tijd schoon te maken. Deze kunnen nu eenmaal te maken krijgen met oorsmeer en andere soorten vuil.

Voordelen van de Huawei FreeBuds 3 Rood

De Huawei FreeBuds 3 Rood oortjes zijn een formidabele aanvulling op je smartphone van dit merk. Je kunt deze dopjes tevens gebruiken voor toestellen van andere merken. Deze variant is waterbestendig en dus gewoon te gebruiken tijdens het sporten. Je maakt snel verbinding. De geluidskwaliteit is bovendien van een prima niveau.

Nadelen van de Huawei FreeBuds 3 Rood

De accu gaat maar 4 uur mee, wat relatief kort is voor een model uit deze prijsklasse. Dit wordt echter opgevangen door de oplaadcase die een capaciteit van 20 uur heeft. Daarnaast is noise cancelling aanwezig. Voor oordopjes werkt dit prima, maar de noise cancelling van oortjes zal het altijd afleggen tegen noise cancelling bij koptelefoons.

Conclusie

Voor iedereen met een smartphone van Huawei zijn de Huawei FreeBuds 3 Rood oortjes een aanrader. Ze leveren een goed geluid en dankzij het waterbestendige design kun je ze bovendien zonder zorgen gebruiken tijdens het sporten. Noise cancelling is mogelijk en verbinden via Bluetooth is een fluitje van een cent.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bladblazers vergelijken

De beste heggenschaar kopen

WatchDutch MD vondstentas